Amusantti

Tammikuu – uudella lumella

Tammikuu on alkanut kirjaimellisesti puhtaalta hangelta. Ensi viikolla jatkamme uusien tuotteiden suunnittelua ja uudistamme verkkokauppaa, jonne tulee myyntiin mm. Daga Ulvin maalauksista tehdyt tyynyliinat sekä kassit.

Osa uusista tuotteistamme ilmestyy jo kevään aikana. On tulossa uusia lorukorttipakkoja sekä postikortteja. Uusista satutuokioista sekä tarinapajoista on tullut pyyntöjä (etenkin vakioasiakkailta), myös niitä tarjoamme kevääksi. Uutta on myös bloggaaminen – blogissa tullaan vuoden aikana julkaisemaan lukuvinkkejä sekä vinkkejä/ askarteluohjeita vuoden aikojen mukaan. Tulossa on mm. tulostettavia ja väritettäviä kuvia lorutauluiksi.

Vaikka kevään myötä uudistamme tuotevalikoimaamme, on pääpaino syksyssä. Syys-lokakuussa meille tulee paljon upeita uusia tuotteita, joista on olemassa jo luonnoksia. Mutta niistä kerromme enemmän vasta syyskuussa. Sen verran voimme paljastaa että aiheina on mm. eläimet, joulu sekä metsä – materiaaleina puu, kangas ja paperi.

Uusia tuotteitamme olemme esittelemässä keväällä Jyväskylän Kädentaitomessuilla sekä Rovaniemen Kädentaitomessuilla. Syksyllä olemme mukana Kuopion Kädentaitomessuilla, Oulun Kädentaitomessuilla, Helsingin Kirjamessuilla sekä Suomen Kädentaitomessuilla Tampereella.

TALVELLA

Lunta tulla tupruttaa
talvi saapuu ihanaa.
Sukset, pulkat kelkat mäkeen
näin ilo tarttuu talonväkeen.
Nyt tehdään lumiukkoja
ja syödään lanttukukkoja
ja juodaan kuumaa mehua!
Rati-riti-ral-lal-laa!
Ei säätä paremmin voisi kehua.